Privatarrangement


Mangler I en sjov og anderledes aktivitet til Jeres næste familieweekend, fødselsdag eller vejfest, så skal I prøve disc golf.


Disc golf byder på masser af sjov og konkurrence i naturen, og så kan alle være med - både store og små.


Vi skræddersyr eventet ud fra Jeres ønsker og behov, så I får en dag, I sent vil glemme.

Pris

125 kr./pers./time*

*Prisen er uden moms. Minimumspris på 1250 kr./time.

Hvad indeholder et privatarrangement?

Vores disc golf events kan sammensættes præcis som I ønsker det, men vi anbefaler at afsætte 2 timer til et event. Vi tilbyder events på etablerede disc golf baner, men vi har også mulighed for at etablere en disc golf bane netop der, hvor I er - Vi kan lave disc golf-baner ALLE steder!


Vi sørger for alt udstyr! Professionelle disc golf discs, scorekort og alt udstyr, der skal bruges, hvis vi selv skal opstille en bane. Det eneste I skal sørge for, er praktisk fodtøj og godt humør.


Vores privatarrangement henvender sig til alle aldersgrupper, store som små, hvad enten det er familieweekend, fødselsdag eller vejfest. Program

  • Introduktion til disc golf, herunder udstyr, kasteteknik, regler og selve spillet (ca. 20 min*)
  • Spil og lege med fokus på elementerne i disc golf (ca. 30 min*)
  • Turnering på disc golf banen, hvor I spiller i mindre grupper (ca. 60 min*)
  • Fælles afslutning med præmieoverrækkelse (ca. 10 min*)
    *tiderne er vejledende.


Instruktør

Disc golf er lige til at gå til, men det bliver langt sjovere, når man lærer de rigtige kasteteknikker, så man kan komme uden om træerne, forbi krattet og måske endda hen over søen.

Med vores event er I sikret en god og sjov oplevelse med disc golf. Vi har mange års erfaring inden for både undervisning og disc golf, og vi underviser på en måde, hvor alle kan være med. Vi tilbyder instruktører, der er med fra start til slut. Imens turneringen afvikles, går vi rundt blandt de forskellige grupper, hvor vi hjælper og vejleder, og giver tips og tricks.Frokostpakken

Vil I slippe for besværet med at sørge for mad og drikkevarer, så klarer vi også den! Se mere info her: