Firmaevent


Mangler I en sjov aktivitet til jeres næste firmaarrangement, der er fyldt med konkurrence, sjove oplevelser, og hvor alle kan være med? Så er disc golf det helt rigtige valg!


Vores firmaevents er perfekte for Jer, der gerne vil lave teambuilding, og styrke sammenholdet i Jeres team.


Hos os er I garanteret en sjov dag, som I sent vil glemme.

Pris

125 kr./pers./time*

*Prisen er uden moms. Minimumspris på 1250 kr./time.

Hvad indeholder et firmaevent?

Vores disc golf events kan sammensættes præcis som I ønsker det, men vi anbefaler at afsætte 2 timer til et firmaevent. Vi tilbyder events på etablerede disc golf baner, men vi har også mulighed for at etablere en disc golf bane netop der, hvor I er - Vi kan lave disc golfbaner ALLE steder!


Uanset om I har prøvet disc golf før eller er helt nye, tilpasser vi eventet til Jeres niveau. Vores dygtige og engagerede instruktørerer sørger for, at alle får en god og sjov oplevelse.


Vi sørger for alt udstyr! Professionelle disc golf discs, scorekort og alt udstyr, der skal bruges, hvis vi selv skal opstille en bane. Det eneste I skal sørge for, er praktisk fodtøj og godt humør. Program

  • Introduktion til disc golf, herunder udstyr, kasteteknik, regler og selve spillet (ca. 20 min*)
  • Turnering på disc golf banen, hvor I spiller i mindre grupper (ca. 90 min*)
  • Fælles afslutning med præmieoverrækkelse (ca. 10 min*)
    *tiderne er vejledende.


Instruktør

Disc golf er lige til at gå til, men det bliver langt sjovere, når man lærer de rigtige kasteteknikker, så man kan komme uden om træerne, forbi krattet og måske endda hen over søen.

Med vores firmaevent er I sikret en god og sjov oplevelse med disc golf. Vi har mange års erfaring inden for både undervisning og disc golf, og vi underviser på en måde, hvor alle kan være med. Vi tilbyder instruktører, der er med fra start til slut. Imens turneringen afvikles, går vi rundt blandt de forskellige grupper, hvor vi hjælper og vejleder, og giver tips og tricks.Frokostpakken

Vil I slippe for besværet med at sørge for mad og drikkevarer, så klarer vi også den! Kontakt os for mere info.